Παραλία Δελφίνια


Η παραλία Δελφίνια είναι μια από τις γνωστές παραλίες της Δυτικής Μάνης. Βρίσκεται μεταξύ της Καρδαμύλης  και της Στούπας, σε έναν προστατευμένο κόλπο, με καθαρά και γαλαζοπράσινα νερά, που είναι ήρεμα, λόγω της φυσικής θέσης της. Ελιές, πεύκα και κυπαρίσσια περιστοιχίζουν την παραλία Δελφίνια, όπου το βουνό συναντά τη θάλασσα, με τα απότομα βράχια και τα βότσαλα.

Στο βορεινό σημείο του κολπίσκου της παραλίας στα Δελφίνια βρίσκεται η σπηλιά του Πολυόρα (όπου φτάνει κανείς μόνο κολυμπώντας) που κρύβει μέσα της μια μικρότερη παραλία στρωμένη με άμμο, πυκνή σκιά και σταλακτίτες!

Στην παραλία Δελφίνια, εκτός από το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία, μπορείτε να επιδοθείτε και σε θαλάσσιες δραστηριότητες. Στη μικρή καντίνα που υπάρχει πάνω στην παραλία, μπορείτε να δοκιμάστε φρέσκα θαλασσινά και το ούζο σας. Πάνω από την παραλία υπάρχει οργανωμένο camping, ενώ η πρόσβαση στην παραλία Δελφίνια γίνεται μέσω χωματόδρομου. Το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει 300 μέτρα πριν την παραλία, από όπου και πρέπει να συνεχίσετε με τα πόδια.


Checkout more destinations:

GO!

Select Chapters
to show on the map
Select Chapters to show on the map info
You can select as many chapters as you want. Everytime you check one from the list below, the relevant pins are shown on the map. You can come back to change your selection whenever you want. You can select a whole chapters, or some of its subchapterss. Next to each selection you can see the amount of pins that will be shown on the map.
Hide
Show