Παραλία Σάντοβας


Η παραλία της Σάντοβας βρίσκεται στην περιοχή της Αβίας, 12 χιλιόμετρα  από την πόλη της Καλαμάτας στα ανατολικά. Είναι μια από τις πιο κοσμικές παραλίες της περιοχής καθώς διαθέτει πολλά beach bars, τα οποία διοργανώνουν σχεδόν καθημερινά το καλοκαίρι πάρτι με γνωστούς Djs από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Φημισμένα είναι επίσης και τα βραδινά πάρτι στην παραλία της Σάντοβας, με τις μικρές φωτιές στην αμμουδιά και τα ποτά κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.

Η παραλία Σάντοβας διαθέτει ψιλή άμμο, με μικρό βότσαλο καθώς ξεκινάει η θάλασσα. Είναι η μοναδική παραλία στην περιοχή που έχει άμμο αν και το πλάτος της δεν είναι πολύ μεγάλο. Πάνω από την παραλία της Σάντοβας υπάρχει χώρος στάθμευσης στον δρόμο, που όμως είναι περιορισμένος σε σχέση με το μεγάλο αριθμό των λουόμενων που επιλέγουν την συγκεκριμένη παραλία.

Η παραλία Σάντοβας είναι ιδανική για τη νεολαία και για όσους προτιμούν «θορυβώδεις» καταστάσεις, πολυκοσμία και διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ δίπλα στη θάλασσα.


Checkout more destinations:

GO!

Select Chapters
to show on the map
Select Chapters to show on the map info
You can select as many chapters as you want. Everytime you check one from the list below, the relevant pins are shown on the map. You can come back to change your selection whenever you want. You can select a whole chapters, or some of its subchapterss. Next to each selection you can see the amount of pins that will be shown on the map.
Hide
Show